Tremelo
15784
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15784,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Tremelo

Nieuwbouw
Datum
Type
Nieuwbouw

Binnen de strenge contouren van de verkavelingsvoorschriften werd getracht een ruime woning met een daadkrachtige architectuur te realiseren.

De eerder ongewone indeling met een technische kern centraal in de woning, laat de woonruimten rondom optimaal profiteren van de gunstige oriƫntatie, het uitzicht op achterliggend natuurgebied en maximale daglichttoetreding. Daarnaast maakt dit het leidingenverloop eenvoudig en opmerkelijk kort, wat ook het energieverbruik ten goede komt.

De zichtassen langs de centrale kern over de ganse lengte, breedte en hoogte van de woning versterken het ruimtegevoel. Het open karakter van deze woning doet zo in niets vermoeden dat het een compacte, halfopen bebouwing is.