Over ons
15236
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15236,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Over ons

‘Jeugd voelt verder dan ervaring ziet.’
(A. Roland-Holst)

Als jonge architect was ik al snel gestart aan de bouw van een eigen woning. Het resultaat is niet alleen een fraai visitekaartje maar ook een enorme lading praktijkervaring door zelf de handen uit de mouwen te steken.
Intussen telt mijn portfolio reeds verschillende nieuwbouw- en renovatieprojecten van uiteenlopende schaal en aard. Daarbij wordt er niet ontworpen vanuit bepaalde stijlkenmerken of met een vastgeroeste vormentaal. Elk concept tracht een unieke oplossing te vinden zonder stil te blijven staan bij de standaardformuleringen. ‘De lat kan nooit te hoog liggen.’

Door het ganse takenpakket -van de eerste schets tot de opvolging van de werken- in eigen handen te houden, blijft het ontwerp bewaard tot in zijn kleinste details. De doorgedreven uitlijning krijgt niet de kans om te verdwalen in de praktijk.
Het interieur werkt daarbij steeds complementair aan de sobere architectuur. Met eerlijke, warme materialen wordt intimiteit toegevoegd maar tegelijkertijd blijven de strakke lijnen gerespecteerd.